Tuesday, October 18, 2011

unetusest põhjustatud mõtted

Meie viimases suhtekorralduse teooria loengus küsiti, et mida muuta selles aines, paremaks teha või ära jätta ning muidugi ka mis meeldis ja oli kaasahaarav. Ma nõustun väga ühe välistudengi välja toodud mõttega, et blogides ei saanud eriti  tekkida kursakaaslaste vahelisi arutelusid ja konflikte(heas mõttes), sest üldiselt on kõik blogid täis täpselt samasugust teksti. St kõik kirjutavad sama juttu, seega nõustuvad nad üksteisega ning pole eriti millegi üle vaielda. See on veidi kurb, sest tunnen end tavaliselt põhi vaidlejana ja nüüd jääbki teadmata kas ma oleks osanud ka oma erialaste teemade kohta sõna võtta.
Üritan siin siis erinevaid blogisid kommenteerida, sest, teadagi on see üks osa mis eksami hinnet kujundab(ei ma ei ürita suvaliste teemade kohta 'ilus-tore-mulle meeldis ka see teema' kommentaare välja imeda), ning avastan end ikka ja jälle otsimas blogidest postitusi mis pole kodutöödega seotud. Minu jaoks on palju huvitavam lugeda materjali, millest inimesed on huvitunud väljas pool kästud kodutöid- erinevaid meediast leitud artikleid, nende arvamusi erinevate teemade kohta jms. Seetõttu üritan ma ise ka alati oma postitustesse midagi omalt poolt juurde lisada. Hea on see, et mõnest blogist isegi leiab selliseid huvitavaid mõtted mida lugeda ning kus ennastki ära tunda. 
Ja jällegi avastan ma end just neid blogisid kommenteerimast...

4 comments:

  1. Miks ja mida inimesed kardavad, et nad ei kommenteeri teiste blogisid? Kas neil jääb julguset puudu või milles on asi?
    Just olekski põnev, kui tekiks omavahelisi arutelusid ja nn heas mõttes konflikte, asja eesmärk ongi millegi üle ju diskuteerida ja arutleda. :)

    ReplyDelete
  2. Selleks, et midagi kommenteerida peab üldjuhul olema lisada mõni värske mõte, aga kui lugeda igaühe postitustest sama juttu, siis mida enam lisada või argumenteerida?

    ReplyDelete
  3. Palju on postitusi ka mitte kodutöödest, seal võiks ju julgelt sõna sekka öelda.
    Mõningatele kodtöödele on lisatud ka oma arvamus ning sealgi on argumenteerimis võimalus täitsa olemas. Või eksin?

    ReplyDelete
  4. jah just seda ma üritangi oma postituses ka öelda, et mina avastan end üldjuhul kommenteerimast just sellistes blogides kus on lõik oma arvamusest vms huvitavast :)

    ReplyDelete